Wednesday, July 13, 2011

ALHAMDULILLAH

alhamdulillah...

sekian lama aku tunggu bende ni, akhirnya dapat jugak.
x sangke org mcm aku boleh dpt bende sebegini tapi betul la..
sume urusan rezeki tu ketentuan Allah swt and peluang ni adalah pinjaman dr Allah untuk aku
dan juga amanah Allah. =) inysallah xkn aku sia2kan


course apa aku dpt? kat U mana aku belajar? biarlah rahsie kan
x penting sbb mana2 belaja pon sama jugak =)

aku nk ckp thnx laa kat kengkwn aku yg x jemu2 nk support aq selama nih especially
aiman ,sofia, kamal, nisah n shiro.



kat Geng2 photostat jugak! thnx sgt2. tanpa korg, mmg aq jadi budak nerd laa dgn study je =)
nadhar, tangok ,rafiq, joul, prap, ihsan, arep, achap, raje,atiq n ana







and yg penting roomate2 aku. sama2 kita bertngkus lumus study masa nk re-sit exam dulu =)
ismail, abdillah ,hiba, achap, alex, syahmi and kairul.







thnx !. smoga Allah membalas budi baik korg

and yg paling aku nk ckp thnx is kpd Achap.(asyraaf azhari)

ayat dia mmg buat aku sebak and terharu:

ACHAP: U deserve it..Allah dah kasi sbuah pelangi yg ckup indah utk ko.Ko la member aku yg plg kesian aku tgk tp ko cuba sabar n terus face it.N now ko dpt hadiah special dari Allah.

terima kasih~



p/s : sorry. gambar2 ni aq rembat dr fb korg =D


5 comments:

Kamal Ariffin said...

alhamdulillah, betul la tu yg kawan ko cakap, ni mmg hadiah special dr Allah insyaAllah

Syara Mohammad said...

aku ade support ke weyh? aku rasa kau dah silap org ni.. mane ade aku support mase kau bgtau nak amek engineering?? aku sorang jer yang bangkang tau. tapi, aku doakan yg terbaik lah utk kau.

there, u gonna start with new chapter with life. u are the writer of your life, you've been given with a canvas for you to start drawing, Allah will be your only editor.

siti.sofia.hasnafiah said...

Alhamdulillah. Sekarang dah berbalas kesabaran kau kan. Kami as kawan-kawan boleh kasik motivational support je. Yang laen tu usaha dan rezeki dari Allah swt.

Btw all the best meor kat sana. And insyallah winter break aku. Jumpe kat sana :) Hihi!

afiqah nadiah said...

Alhamdulillah . akhirnyeeee (: btw, congrats aaaa encik Meor.

apepunnn , jangan lupeee janji kau nak ajar aku ber- _ _ _ hahahaa. sampai sudooohh tak lepaiihhh ehhh.twitter je lepaiihh..

Gambatte ! and aku doakan kau berjaya di dunia dan di akhirat . ammeen ya robbal alamin. Jumpe mase TAALIM ye hakhakhak. ;P

Awan Mentari said...

tharu ak bro... hehehe.. all da best bro d tmpat baru nnt.. hehehe.. insyaAllah suatu hari nnt kalo ad kelapangan kita wat la gathering blk yer...