Friday, December 3, 2010

Group Mengenai Islam Dan Allah Di Facebook. Awas!

salam'alayk

aku x sure sgt tapi haritu aku ada bukak 1 page/ group kat facebook
group name yang mcm the more u insult islam, the more we get united'( tapi bukan group nih la)

aku x expect pape sebab group yang aku join tuh mmg lebih kurang cm group yang aku sebut tadi
tapi bile aku da bace comment n perbualan2 dalam group tuh, NAUZUBILLAH!!

bersepah2 KAFIRUUUNNN MENGHINA ISLAM and MENCACI ALLAH SWT

memang aku bengang gile aku terus report group tu( walaupon aku taw xde bende akan jadik)
at least, aku x bersubahat dengan bende2 cmtuh. rupa2nya group tuh mod nyer adalah si kafirunn da pengikut2nya adalah orang islam, sdaudara2 kita. group tuh mempunyai ahli yang sangat ramai ( lagi ramai dr frens aku, kau,kwn aku, dan kawan kaw bile da campur2 sume)

aku betul2 x ingt ape name group tuh tapi kalau aku ingt later onn, aku update lagi
so for the time being, kalau boleh kite alert2 jelah ngn group2 yang kite join kat facebook tuh k
n same2 laaa share dgn saudara2 islam kita yang lain.
kalaw sape2 yang taw atau dpt pape info tentang group2 mcmnih, share2 lah keyh

=) wallahua'lam
3/12

1 comment:

miler said...

ohh, tengkiu meor!